Nastavnik
Kouč
Edukator

Kada podučavanje sretne koučing
Gde zanje sreće iskustvo
Uči se lako
Moja vizija

Na nas kao građane globalnog društva, uticaj tehnologije je ogroman. Uspešan svet tehnologije ili će nam pomoći da uspemo ili će nas ograničavati u napretku.
Put u prosperitetnu budućnost je znanje, ali samo znanje nije dovoljno. Ono što pravi razliku je sposobnost da se to znanje primeni na situacije iz stvarnog života i rešavaju problemi sutrašnjice.

Kombinacija znanja, iskustva i tehnologije ono će omogućiti organizacijama i pojedincima da napreduju u svetu koji se stalno razvija.

Verujem da bi obrazovanje trebalo da bude pristupačno i dostupno svima i svuda. Tehnologija nam može pomoći da se fokusiramo na obrazovne sadržaje, da ih stvaramo brže, lakše uz manje troškove i učinimo ih privlačnijim i zabavnijim.

Ako želite da iskoristite priliku za rast i razoj, moje nastavne metode u kombinaciji sa mojim inženjerskim i trenerskim iskustvom će vam pomoći da...
Steknete ili unapredite IT veštine
Steknite ili poboljšajte IT veštine putem samostalnih ili individualnih kurseva

Saznaj više

Pogledaj moj besplatan kurs: How to visualize data with pen and paper
like a data scientist

Kreirate efikasni i efektivni оbrazovni materijal
Kreirajte efikasne i efektivne obrazovne materijale za svoje zaposlene ako radite u korporativnom sektoru

Saznaj više
Ubrzate proces stvaranja obrazovnog materijala
Pomoću Videothetics-a: platforma za stvaranje video zapisa sledeće generacije možete ubrzati proces stvaranja obrazovnih materijala, Videothetics je platforma bazirana na veštačkoj inteligenciji

Saznaj više
Moja priča
Hej, ja sam Vladimir, poreklom sam iz Srbije, državljanin Holandije a živim u Španiji.

Nakon 16 godina u IT industriji, 5+ godina u sferi AI/ML i 10 godina obučavanja današnjih uspešnih IT profesionalaca, dokazao sam da je kombinovanje znanja, iskustva i vrhunske tehnologije savršen način za strukturirano usmeravanje napretka.

Kada sam odlučio da spojim svoju strast prema obrazovanju i inženjerstvu, shvatio sam da je moja misija da studentima olakšam sticanje IT veština, a nastavnicima da efikasnije predaju znanje. Uz pomoć najsavremenije tehnologije i tehnika kognitivne nauke.


"Uvek sam imao osećaj da mogu više i da mogu da pomognem drugima da postignu više. Povezivanjem znanja sa praksom i primenjujući ga u situacijama iz stvarnog života, mogu upravo to učiniti." - Vladimir
Naučio sam mašinu kako da uči ljudsko biće.

U 2017. godini, nakon što sam vodio više uspešnih timova i sproveo velike promene u vodećim kompanijama, odlučio sam da postanem preduzetnik. Znao sam da je samo nekoliko od mnogih poduhvata jednako nagrađeno kao i preduzetništvo.


Ipak, ništa nije tako zastrašujuće kao onaj prvi korak, kada odlučite da napravite promenu.

S obzirom da je moj sin tada imao 1 godinu, možete samo zamisliti koliko mi je život bio izazovan. Zato sam tražio način da primenim AI i rešim svakodnevne životne izazove.

Moj sin nikada nije bio miran, penjao se svuda, a ja sam uvek morao da budem na oprezu.
Njegovo omiljeno mesto za penjanje bio je kauč kraj prozora, pa sam morao da ga podsetim da ne skače, na desetine puta dnevno.

Tada se moj um istreniran za rešavanje inženjerskih problema dosetio: „Ako morate nešto da uradite dva puta, onda automatizujte to“.

Koristeći Deep Learning for Computer Vision, obučio sam svoj računar da prepozna kada moj sin stoji i skače, i pusti poruku upozorenja: „Dole! Prestani skakati! ’

Nedugo nakon toga, moj sin je počeo da reaguje i silazi sa kauča.To je bio trenutak prosvetljenja.
Naučio sam mašinu kako da uči ljudsko biće.

To je bio samo početak mog preduzetničkog putovanja, i sa ponosom mogu reći da još uvek isporučujemo izvanredna, potpuno funkcionalna AI rešenja u Sentiencelabu.POGLEDAJ SENTIENCELAB

Uz pomoć AI, proces stvaranja obrazovnih sadržaja pretvorio sam u fabričku liniju Henrija Forda
Moja strast prema znanju nije prestala sa učenjem ili deljenjem istog. Želeo sam da omogućim drugim edukatorima da stvaraju bolje sadržaje, i da predaju znanje na efikasniji način.

Tako sam stvorio Videothetics-platformu koja omogućava čak i
tehnofobičnim ljudima da kreiraju zanimljive video prezentacije sa ljudskim zvukom i virtuelnim govornicima
.

Danas, Videothetics se koristi u nastavi kao pomoćno sredstvo.

Zahvaljujući AI platformi, obrazovne video prezentacije se kreiraju satima a ne danima.

TESTIRAJ VIDEOTHETICS


"Kreirala sam materijal koji sam pripremila za učenike koristeći vašu platformu. Reakcije su veoma pozitivne. Deca su lepo reagovala i istakla da im je lakše da se sete kada slušaju i gledaju nego kada čitaju u klasičnoj prezentaciji."

Nadja
Nastavnik u osnovnoj školi
"Potrebno mi je nekoliko sati da pripremim prezentaciju, a zatim je snimim kao video lekciju. I tako svaki dan puta 5. Ovo je savršeno."
Jasmina
Nastavnik u osnovnoj školi
"Jedna od mojih želja je bila da održim čas bez reči. Naravno sa studentima motivisanim da ga prate. Ovo to omogućava!"
Olivera
Profesor u srednjoj školi
"Isprobao platformu, sjajno je! I učenici su bili oduševljeni kreiranim video zapisima."
Petar
Nastavnik u osnovnoj školi
Mentorstvo pojedincima za ulazak u IT svet.
Od prve linije koda do pretvaranja ideje u profitabilan proizvod.


Uprkos mom znanju i iskustvu, ne bih mogao ništa postići da nisam tražio način da ih primenim na izazove u stvarnom svetu.
To je glavni princip na koji se oslanjam pri obučavanju ambicioznih IT profesionalaca.
Osim tehničkih veština, od ključnog je značaja za njih da razumeju koncept i kako mogu da upotrebe te tehničke veštine za stvaranje nečega od čega će moći da žive.

Zahvaljujući ovakvom pristupu,
više od 20 studenata položilo je 50-60 ispita, a na desetine njih je ušlo u IT svet i uspelo u istom.


Osim što obezbeđujem onlajn kurseve koje studenti mogu da prate sopstvenim tempom, takođe kreiram i individualna rešenja za učenje za sve koji žele da uspeju u programiranju, mašinskom učenju i srodnim tehnologijama.

"Vrlo dobro organizovan, ide korak po korak i vrlo temeljit u svom učenju. Za samo nekoliko časova uspeli smo da postignemo mnogo i prođemo kroz sve ono što smo planirali."
Nikola
Student fakulteta kompjuterskih nauka
"Zadovoljstvo je slušati ovakvog predavača!"
Olivera
Profesor u srednjoj školi
"Hvala vam puno! Predavanje je bilo zaista zanimljivo, edukativno i zanimljivo."
Jasmina
Nastavnik u osnovnoj školi
"Interesting, professional, interesting, motivating. Many thanks!"
Suzana
Psiholog u osnovnoj školi
„Ono što je važno je da naučite KONCEPT. Kompletan koncept za razvoj jedne aplikacije i tehnologije koji će vam omogućiti da svoju ideju pretvorite u profitabilan proizvod. Na kursu sam naučila upravo to: kako ideju pretvoriti u nešto od čega ćete moći da živite. Bilo da radite za nekoga ili planirate da pokrenete StartUp iz dnevne sobe. Od osnova (algoritama), prvih redova koda u programskom jeziku Java, osnova HTML -a i CSS -a, JavaScript -a do stvaranja kompletne Java veb aplikacije, od nule do znanja koje možete naplatiti na mnogo načina. Nisam se pokajala, moja topla preporuka za ovaj kurs. ’ - Marina, preduzetnica

STECI DIGITALNE VEŠTINE U I AM AI ACADEMY
Kreiranje obrazovnih materijala zasnovanih na metakognitivnim procesima, kako bi se stručnjacima za ljudske resurse i stručnjacima za učenje omogućilo da efikasnije podučavaju svoje kolege
U svetu koji se stalno menja, sprovođenje značajnih organizacionih promena i motivisanje zaposlenih predstavlja izazov više nego ikad. Da bi ostale konkurentne, kompanije ističu kontinuirano obrazovanje za svoje zaposlene kao deo svojih beneficija.

Tokom saradnje sa različitim korporacijama, shvatio sam da dobro osmišljen program obrazovanja zaposlenih doprinosi motivaciji, lojalnosti i produktivnosti. Kada imaju više da ponude, ljudi postaju sigurni i nezavisni u svom poslu.

Na osnovu metakognitivnih procesa, agilnih principa usmerenih na čoveka i posebno osmišljenih okvira učenja, pomažem kompanijama u kreiranju i dizajnu obrazovnih materijala za zaposlene.


Moj vremeplov
Moje kvalifikacijeVreme je za virtuelnu kafu
Hajde da zakažemo jednu virtuelnu kafu i da vidimo kako možete da učite ili edukujete na efikasniji način.

Postani član
Registruj se i budi informisan o budućim događajima i novinama na ovom sajtu

ili

Vreme je za kafu
Slobodno me pitajte sve što bi vas moglo zanimati. Rado bih vas saslušao i pokušao da vam pomognem.
Vaš email
Vaše puno ime
Vaše pitanje
It's totally free
Registrujte se ovde da biste pristupili korisničkom prostoru.
Ime i prezime
Email
It's totally free